NK F3K in Elburg

Beste vliegers,

In navolging van 2011 organiseert Modelbouw vereniging Jules Verne weer een ronde van het NK.

Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

Wanneer : Zaterdag 30 juni 2012.
Locatie : Haerderweg 11, 8085 RG Doornspijk. Een routebeschrijving is hier te vinden: http://www.modelbouwverenigingjulesverne.nl
Klasse : F3K en F3K-Mini vlgs. sectie 5.8 uit het KNVvL reglementenboek

Globale dagindeling (onder voorbehoud):
8:30 - 9:00 inschrijven en takenbriefjes halen
gelegenheid om in te vliegen
9:15 welkom en briefing
09:30 Start wedstrijd
12:30 Pauze
13.15 Vervolg wedstrijd
17:00 Einde wedstrijd
17:30 Prijsuitreiking
Faciliteiten: Op het veld is een clubgebouw met toilet aanwezig. Langs de pits staan een aantal stopcontacten 220VAC voor het aansluiten van laadapparatuur. Koffie, thee en fris is tegen een kleine vergoeding in het clubhuis te verkrijgen.

Tijdschema: het precieze tijdschema wordt ter plaatse bekendgemaakt; er wordt getracht minimaal 5 ronden te vliegen.
Inschrijfgeld: KNVvL leden € 10,00 junioren betalen €5,00
Niet KNVvL leden betalen € 25,00
Jury: wordt ter plaatse bekend gemaakt
Wedstrijdleider: Nnb
Organisatie: Gerhard Mars.

Bijzonderheden:
Voorinschrijving met opgave van minimaal twee frequenties (indien geen 2.4GHz) is verplicht. Inschrijven moet gebeuren voor zaterdag 23 juni 2012. Inschrijvingen die na die datum binnenkomen kunnen mogelijk niet meer deelnemen aan de wedstrijd. Inschrijvingen kan via de online inschrijftool op de site NK inschrijven - F3K Nederland

- De wedstrijd gaat niet door indien de te verwachten windsnelheid meer dan 9 m/sec. zal zijn of het neerslagpercentage groter is dan 70%
- Informatie over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd zal vanaf vrijdag 29 juni 2012in dit draadje bekend worden gemaakt.
- In afwijking van het reglement zal er geen zenderinname plaatsvinden. Voor het inschakelen van de zender zal men eerst de betreffende "frequentieknijper" op de antenne van zijn zender moeten hebben! Indien mensen zich niet aan deze regel houden behoud de wedstrijdleider zich het recht voor deze mensen van verdere deelname uit te sluiten. (veiligheid)
- Bij meer dan 3 inschrijvingen in de miniklasse zal er een aparte ronde voor deze klasse gevlogen worden. Indien er minder mini’s inschrijven kunnen de mini’s deelnemen in de F3K klasse en zal er geen apart mini klassement plaatsvinden.
- De wedstrijdleiding heeft niet voldoende tijdopnemers. Die deelnemers die op dat ogenblik niet zelf in actie hoeven te zijn wordt verzocht mee te helpen in deze. Wel zullen gevlogen en genoteerde tijden steekproefsgewijs gecheckt worden.
- De te vliegen taken zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Verdere info over de wedstrijd zal verspreid/gecommuniceerd worden via het modelbouwforum en de F3K site.


Mochten er op voorhand vragen zijn, stel ze dan gerust .

met vriendelijke groet.

Gerhard

Uitslagen F3K Elburg

Uitslagen Mini's Elburg