Arnhem 2007

Geen korte broek en T-Shirt weer dit keer. Waren Weert en Odoorn zonnig en warm, zo was Arnhem nat met veel wind. Ook nu waren er weer enkele nieuwe gezichten. Een bevestiging dat het aantal DLG’ers nog steeds gestaag groeit.
De wedstrijd moest even onderbroken worden vanwege de regen en daarom zijn er ook maar 4 van de geplande 5 taken gevlogen. Na taak 4 was de score uitermate snel bekend en kregen de de nummers 1 t/m 3 in beide klassen een fles wijn. Rob kinds mocht als enigste jeugddeelnemer een horloge in ontvangst nemen.
Aan de score’s is te zien dat de verschillen tussen enkele personen zeer klein zijn. Het gaat hier werkelijk om enkele seconden.
Loet en Alex, de nummers 3 en 1, vlogen beide een eigenbouw. Opmerkelijk is de prestatie van Loet omdat hij nog geen jaar radio vliegt en nu al in de top meedraait. Erg knap!!

De mini’s deden erg hun best in de harde wind. Peter en Jurgen steken met hun modellen toch ver boven de rest uit. Gelukkig groeit ook in deze klasse het aantal deelnemers.

Alex, Bas, Loet , Peter, Jurgen en Frans van harte gefeliciteerd!!