Odoorn 2007

De tweede ronde in Odoorn zit er weer op. Na een lange degelijke voorbereiding door de organisatie, hebben we aan alles gedacht, wat nu als...., rampscenario’s, is het veld groot genoeg enz enz kon het dat toch van start gaan.
Dagenlang had mijn keukentafel bezaaid gelegen met stapels scoreformulieren en startlijsten. Angstvallig werd het werden de weersverwachtingen in de gaten gehouden. We hadden geluk. De zaterdag ervoor stormde het haast terwijl de dag zelf de zon scheen en er weinig wind was. Prima omstandigheden dus. Maarliefst 22 deelnemers hadden zich ingeschreven en zoals op de uitslag te zien is waren alle toppers aanwezig.
Een taak waar nog lang over gesproken zou worden was Poker. Hier is menigeen de mist in gegaan. Mensen die voor zeker gingen haalden hier de beste score. Helaas ging de organisatie ook even de mist in. Doordat er 1 deelscore vergeten was in te vullen in de computer ging niet Arno die recht had op de derde plaats maar Bas met de beker naar huis. Een week later is dat op het open Duits kampioenschap rechtgezet.