Malden 2009

 
Je begint haast te geloven dat het in Malden altijd mooi weer is. Was het vorig jaar tijdens de "Malden International" heerlijk voorjaarsweer, ook nu scheen het zonnetje volop en was er vrijwel geen wind.

Een groot aantal deelnemers hadden zich ingeschreven. Het doet altijd goed een paar nieuwe gezichten te zien. Vooral als je merkt dat ze het op zo'n dag prima naar hun zin hebben. De jongste deelnemer was Jasper Hilgers. Met 13 jaar heeft hij zijn eerste DLG wedstrijd achter de rug. Uit zijn reaktie merkte ik op dat het zeker niet zijn laatste was en dat ook vader ambities heeft zich in het wedstrijdvliegen te mengen. Top!!

Helaas moesten enkelen zich op het allerlaatst afmelden. Werk en griep waren de oorzaak.

Organisator Jurgen had alles prima voor elkaar. De wedstrijd verliep uiterst soepel en met slechts een enkele kleine oponthoud omdat er na de pauze nog iemand in de kantine aan zijn patat zat :)

Aan het eind van deze heerlijke dag bleek Alex de winnaar te zijn in de F3K, Jurgen bij de Mini's en Rob bij de jeugd. Voor het thuisfront kreeg iedereen een valentijn-attentie mee. Heeeeel attent.

De volledige uitslag is hier te downloaden en je kan als je wli tevens je score veranderen om te zien wat je waar had moeten vliegen om toch nog een plekje te stijgen.