Nieuws

F3K Clinic op Terlet op zondag 17 december 2017

30-11-2017 17:04 door Monique Wakkerman (0 reacties)

Geachte f3k-ers en belangstellenden,

Op ZONDAG 17 DECEMBER 2017 is er weer een winter clinic op het bekende vliegveld Terlet nabij Arnhem.

Vanaf 9.30 ben je welkom.

Adres; Apeldoornseweg 203, 6816 SM Arnhem

Eenieder die belangstelling heeft voor f3k is welkom, met of zonder dlg.

Briefing om 9.45-10.00 in het restaurant de Thermiekbel, ook wanneer je alleen lekker komt vliegen en niet aan de clinic deelneemt graag hierbij aanwezig zijn ivm. afspraken over veiligheid. 

Bij genoeg deelnemers kan er een lunch geregeld worden tussen de middag voor ongeveer 9,- pp. Soepje, broodje, kroketje en eea. te drinken. Als we echter met te weinig zijn is het gewoon ieder voor zich van de kaart bestellen.

Inschrijven kan gewoon via het draadje op Modelbouwforum, lijstje kopiëren met namen, je eigen naam toevoegen en weer posten. Zet er aub.even bij of meedoet met de lunch.

Thema's deze clinic;
-werptechniek.
-thermiek. gevonden en wat nu?
-ballast. waarom, hoeveel en hoe weet je wanneer het goed is?
-veiligheid op en rond het veld met f3k-ers erop.maar zeker ook tijdens het vliegen. Wat zijn nu eigenlijk de ongeschreven regeltjes tijdens het vliegen?

Bovenstaande thema's vereisen een redelijk getrimde kist, ik ga er van uit dat men dat heeft, uiteraard is er hulp wanneer dat nog ff voor elkaar gemaakt moet worden. Geef in dat geval even aan dat je daar graag hulp bij ontvangt. Mocht het zo zijn dat er vrij veel deelnemers zijn die hierom vragen, dan verander ik natuurlijk een thema voor dit onderdeel;).

Hopelijk tot de 17e!

Ga terug