Uitnodiging f3k clinic/meeting, 25 juni 2022.

      Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging f3k clinic/meeting, 25 juni 2022.
Vorige clinic in Deventer

We zijn weer welkom op het veld van de Deventer Luchvaart Club, een fijne lokatie, min of meer in het ”midden” van het land direct naast het pitoreske Olst 😉 Iedereen met of zonder dlg is welkom, balsa mini’s of carbon kisten, alles is welkom!
Tijdens deze dag gaat het vooral om informatie uitwisseling en gezelligheid.
Uiteraard komt de befaamde dlg worp aan de orde, thermiek vinden en nog meer zaken die vooral het rc zweefvliegen betreffen.
In overleg ben je ook welkom met een f5j, f5k of e-res! Een kleine bungee voor een mini is geen probleem, grotere/langere lijnen gaat helaas niet passen op dit veld.
De dag zal een ”vrij” karakter hebben waarbij men vrij kan vliegen, socializen en de f3k clinic kan volgen.
Als je niet bij de briefing aanwezig kan zijn, graag even melden voor je gaat vliegen, dit ivm de afspraken die we maken voor de veiligheid.

Een speciaal bedankje voor de sponsoren KST digital servo’s en Radiomaster. Servo’s en zenders zijn gedoneerd om sets klaar te maken voor dit soort clinics. Bedoeling is om een kist ter beschikking te hebben voor op de clinics waarmee geoefend kan worden.

Graag even een mailtje als je van plan bent te komen:  info@aviationtoys.nl.
lokatie: Deventer luchtvaartclub
Kleistraat 36, 8121 RG Olst
9.30 aanvang
10.00 briefing
10.15 start vd dag!
Namens F3K Nederland zullen Bastiaan, Jaap, Dennis en Vincent je op deze dag welkom heten!
Tot de 25ste!

Ben je geïnteresseerd in een F3K clinic bij jou op het veld? Laat het ons weten en stuur een e-mailtje naar Vincent Merlijn,  info@aviationtoys.nl. Namens F3K-Nederland komen we graag langs voor een gezellige en leerzame dag.