Wedstrijdverslag Losser

      Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag Losser

Hij zit in de boeken, NK wedstrijd nummer 2 voor de f3k klasse!
Ondanks de frisse wind stonden we met 8 gemotiveerde piloten te kleumen om te beginnen. Het mocht de pret niet drukken , veel leuke thermiek bellen in allerlei variaties met bijbehorende sink gebieden…..
Voor onze nieuwe wedstrijdleider Dennis Ebbink complimenten voor de voorbereiding en vooral de mooie tent voor f3k Nederland!
Namens de club uit Losser waren er gedurende de dag bezoeken van Karel van Baalen, Brian van der Gouw en Norbert die ondanks het gure windje de moeite namen. Norbert was toch wel de echte bikkel door er bijna de gehele dag bij te zijn geweest!
Namens f3k Nederland bedankt voor jullie gastvrijheid en voor het verzorgen van de bekers!
Rest ons nog om KST Team Glider pilot Bastiaan Duijghuisen te bedanken voor het delen van zijn sponsoring door KST. Maar liefst 4 KST x06 servo’s zijn verloot, gelukkige winnaars zijn Erik R. en Dennis Ebbink, heren, Namens KST, f3k Nederland en Bastiaan veel plezier ervan!
Felicitaties aan Jorn Beerendonk voor de 3e plek en aan Jaap Hogeboom voor een welverdiende 2e plek.
Op naar de volgende wedstrijd, die is overigens al vlot; 23 April te Elburg. Hier komt nog een aparte aankondiging van met link om je in te schrijven, stay tuned.

Uitslag:
1) Vincent Merlijn – 100%
2) Jaap Hogeboom – 97.85%
3) Jorn Beerendonk – 94.61%